10 Σεπ 2016

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Ιωάννας Λάκα

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της γνωστής συγγραφέως Ιωάννας Λάκα με τίτλο "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ" που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων στο αμφιθέατρο του Μύλου του Παπά στην Λάρισα. 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε επίσης και η διοργάνωση της "Ημερίδα υγείας". Η συγγραφέας μίλησε για το καινούργιο της εγχείρημα, μετά από το πολύ επιτυχημένο «Σταμάτα να τρως», όπου οι διατροφικές συ­νήθειες κα­ταγράφονται καθημερινά σε ημερολόγιο μέσα από μια εξαιρετική μυ­θι­στορηματική πλοκή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση.
Ο Διευθυντής της παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Λ. «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» Καραμήτσος Κωνσταντίνος χαρακτήρισε το βιβλίο πρωτότυπο, αφού κατα­φέρνει με πολύ όμορφο τρόπο να «παντρέψει» την επιστήμη με το μυθι­στό­ρημα. Ο Καρδιολόγος Παρίσης Χαράλαμπος μίλησε για την αθηροσκλήρωση, τη δυσ­λιπιδαιμία, τους παράγοντες κινδύνου της στεφανιαίας νόσου, αναφέρθηκε στην αρτηριακή υπέρταση, στο κάπνισμα, την παχυσαρκία και στον σακχαρώδη διαβήτη. Η διατροφολόγος Πλατσά Κωνσταντίνα ενημέρωσε τον κόσμο για θέματα διατροφής και έδωσε κι αυτή από την πλευρά της οδηγίες για σωστά ημερήσια γεύματα μιλώντας τόσο για την ενδεδειγμένη ποσότητα, όσο και για την ποιότητα της τροφής που ο καθένας πρέπει να επιλέγει.Ένα κλασικό ημερολόγιο γίνεται «Ημερολόγιο Διατροφής και Ευεξίας» από τη συγγραφέα Ιωάννα Λάκα. Γίνεται το κλειδί της επιτυχίας για ένα σωστό πρόγραμμα αδυνατίσματος.Γίνεται το κλειδί ελέγχου στο αδυνάτισμα σας.