2 Σεπ 2016

Ο Μάριος Καραβασίλης στην Εβδομάδα Μόδας της Ρουμανίας !

O βραβευμένος σχεδιαστής μόδας Mάριος Καραβασίλης, παρουσίασε την εμπνευσμένη συλλογή του, με τίτλο «DYSMORPHIA» στην εβδομάδα Μόδας της Ρουμανίας, όπου εντυπωσίασε με τις ευφάνταστες δημιουργίες του και απέσπασε δικαίως το θερμό χειροκρότημα του κοινού και εξαιρετικές κριτικές για τη δουλειά του.

FEERIC FASHION WEEK - Alba Iulia / Sibiu - Romania. 
Marios Karavasilis (MK by Marios).

Όπως ο ίδιος αναφέρει: "«DYSMORPHIA» ... Δυσμορφία... Όρος αμιγώς ιατρικός στην κυριολεξία του. Ορολογία που ορίζει όταν ένα ανθρώπινο σώμα γεννιέται δύσμορφα. Η δυσμορφία όμως μεταφορικά μπορεί να χαρακτηρίσει σχεδόν τα πάντα. Η δυσμορφία μιας επιφάνειας. Η δυσμορφία ενός υλικού. Η δυσμορφία μιας σκέψης. Η δυσμορφία ενός συναισθήματος. Η δυσμορφία της ίδιας μας της ζωής … οτιδήποτε δεν έχει ομαλότητα, αρμονία, σίγουρα έχει δυσμορφία !
Η δυσμορφία μπορεί να μας φοβίζει, όμως βρίσκεται γύρω μας-μέσα μας- την έχουμε αποδεχτεί.
Έχοντας εμπνευστεί από τα παραπάνω δημιούργησα «σιλουέτες» με δύσμορφους όγκους και με «ένταση» στην απόδοση τους. Υφάσματα «βαριά» όπως το βελούδο, το κοτλέ -σε υφές brocard ή μη- αλλά και ανάλαφρα όπως η δαντέλες. Χρωματισμοί με floral επιλογές… εκεί όπου ο «λουλουδένιος» κόσμος μπορεί να σου προδώσει την «δύσμορφη» πλευρά του. Όλα τα παραπάνω με σκηνικό την Ισπανία - συνοδευμένα από headpieces και αξεσουάρ-υπογραμμίζουν την «DYSMORPHIA» με θεατρικότητα και υπερβολή… Γυναίκες... Άντρες... Ερωτισμός... μύχιες σκέψεις και πάθη ... απόκρυφα συναισθήματα... πεπραγμένα που δεν ομολόγησε κάνεις και ότι ομολόγησες στον εαυτό σου - ξέρει να κρύβεται καλά μέσα σου... Σαν μια σταγόνα αίμα. Αυτός είναι ο κόσμος της «DYSMORPHIA»..."
Photos by Feeric Fashion Week - Bogdan Theodorov